Skip to content

The Cranberries la Guerrilla

2010 July 20

Mda, au putut veni numai Noel si Fergal – Noel Hogan si Fergal Lawler – , Dolores a avut ceva probleme in ultimele zile dar speram ca o sa fie in forma deseara :).

Avum vreo ora la Radio Guerrilla.

Later edit 🙂 http://twitter.com/noelhogan2

24 Responses
 1. July 20, 2010

  Multam’, Ocu!

 2. Ocu permalink*
  July 20, 2010

  @Marius: :), multam si eu…

 3. July 21, 2010

  Very nice photos, thank you! 🙂

 4. Ocu permalink*
  July 21, 2010

  Thank you too Juanberries 🙂

 5. July 21, 2010

  Pentru cei care nu au putut ajunge la concert – ceva impresii, rog tare tare tare mult.

  Multumesc.

 6. Ocu permalink*
  July 21, 2010

  @V: cu placere 🙂
  Depinde foarte tare de cat de fan esti de Cranberries! eu pot sa zic ca a fost o cantare solida, onesta, fara artificii/ efecte speciale bla bla….oamenii pe scena, cateva reflectoare – doar un moment mai stroboscopic 🙂 asa, in rest MuZICA!
  Dolores a mers din ce in ce mai bine cu cat treceau cantecele – la primul a avut ceva probleme cu vocea.
  Merita vazut!!

 7. July 21, 2010

  dolores, unde e dolores?!?!?

 8. Ocu permalink*
  July 21, 2010

  @muntele: eih, Dolores….n-a venit 🙁 in schimb pe scena a fost ok

 9. July 21, 2010

  Multumesc – am inteles ca au promis pe la anu’ inca un concert – poate prind atunci 🙂 .

 10. July 21, 2010

  Concertul a fost extraordinar, muzica buna, s-a auzit ok, iar fanii care-au cintat non-stop au facut evenimentul memorabil. Pentru mine, cel ami bun concert de anul asta.

 11. Ocu permalink*
  July 21, 2010

  @v: am inteles ca urmeaza album asa ca logic rezulta turneu de promovare :), poate avem noroc
  @Ionouka: anul asta am avut ghinion, e de abia al 2lea la care merg – concert – asa mai astept pana la finele anului pentru clasament :))

 12. July 21, 2010

  Dragule, mi-ar fi plăcut tare mult să o fi prins în imagini (superbe, ca de obicei) şi pe pitică, pentru mine concertul a fost superb, nu am aşteptat degeaba 16 ani 🙂 Dacă îmi permiţi, las un link aici la tine cu povestea mea, cum am simţit eu concertul. Pupez!
  http://liarebelyell.blogspot.com/2010/07/dreaming-my-dreams-with-you.html

 13. Ocu permalink*
  July 21, 2010

  no, important ca am mai vazut niste grei la bucuresti :), si cu acreditarile astea e f f greu….

 14. Molaul permalink
  July 22, 2010

  Superb? Prea mult. Frumos ! Da.Sonorizarea nu a fost de 2010.Cine a fost la ACDC poate sa confirme. Nu s-a auzit clar, sunet CD nici vorba, bine ca macar nu a spart urechile.Prestatia trupei , nu puteau sa-mi fie decat simpatici.Chiar daca Dolores a venit cu vocea neincalzita si prima melodie a cantat-o mai mult de incalzire de credeam ca o sa fie un fiasco tot concertu’ da si-a revenit pe parcurs, backing vocals nu, astfel ca s-a auzit doar vocea ei, desi de obicei e dublata tot timpul. N-am prea inteles nici cu claparu, ba era cu chitara ba nu stiu de unde se mai auzeau niste clape, bateria a fost la inaltime desi , ah, bataia aia de crapa cerul n-a fost.Dolores si-a desenat un zambet distant de vest-european si a avut o atitudine tarsaita prin concertele din ultimul timp, de genul : “ati venit la distractie , o sa fac tot ce pot sa va distrez ! nu mai conteaza cum am facut atunci, sa uitam tot iuresul care ne-a facut sa fim cunoscuti, sunt aici doar sa va aduc aminte de niste piese cunoscute si de voi, cum a fost atunci oricum nu cred ca aveti chef sa va aratam acum! “ Ma rog, a avut putine momente in care a transmis mesajul care i-a facut celebri : protest rock-ul. Si apoi solistul de obicei prezita trupa, in general ma asteptam sa se implice mai mult in a le oferi momente si colegilor .

 15. Ocu permalink*
  July 22, 2010

  @Molaul: pai stii cum sunt chestiile astea, fiind foarte subiective perceptiile noastre pot fi diferite…au fost acolo oameni care asteptatu de ‘jde ani concertul asta, cum i-am asteptat eu pe Page & Plant ca din pacate Bonham numai aveam de unde si pe Pink Floyd pe care na, iar nu prea mai avem cum sa-i avem….si atunci normal ca lumea asta a fost incantata..cat despre Dolores: mie nu mi s-a parut c-ar fi avut vreun “zambet distant” ci din contra, mi s-a parut c-a muncit, de fapt asta e cuvantul care mi-a venit primul in minte la terminarea cantarii: ONEST 🙂

 16. July 22, 2010

  si mie mi-a placut concertul, sunetul foarte ok, poate singurul lucru la care eu m-as fi asteptat sa carcoteasca unii ar fi acela ca au cantat exact ca pe cd. desi, daca ma gandesc bine, asta nu e neaparat un lucru rau. mai ales ca au cantat perfect.

 17. Ocu permalink*
  July 22, 2010

  @muntele: eiiii, au trecut anii ’70 cand chitaristii aveau momentele lor, cantecele puteau sa dureze un sfert de ora etc… 🙂
  am auzit chiar critici la concertul lui lenny kravitz ca ce dom’le atatea solouri hihihi….vremuri vremuri

 18. July 24, 2010

  Ocu, can I mention your pics on a post on http://www.cranberriesbrasil.com ? they are amazing 🙂 cheers.

 19. Ocu permalink*
  July 26, 2010

  @Tassia Pellegrini: 🙂 of course you can, sorry for the dellay, I’ve been way from a internet feed for a few days..my only wish: put some credits for the images or a link…thank you

 20. July 27, 2010

  Hi, Ocu! thank you so much! Posted and credited. Success for you! Keep shooting 🙂

 21. July 28, 2010

  @Tasia: you’re welcomed, thank you for passing by 🙂

 22. omar betance permalink
  July 29, 2010

  mmmmmmmmm que sexy se ve fergal en especial noel se ha puesto mucho muy sexy atte omar betance amo los cranberries, los vere muy pronto otra ves pero en la ciudad de Puebla, mexico

 23. Lívia permalink
  September 6, 2010

  Very nice pics!!!! Congrats!!!!!!!!

 24. September 6, 2010

  @Omar et Livia: thank you

Comments are closed.