Skip to content

Iarna pe ulita. Din nou. Sau de ce m-am mutat la tara

2012 March 1

Cam asa s-a vazut iarna la mine acasa :)…ok, imaginile sunt facute dupa al 2lea viscol – al 3lea ”val” ne-a lasat cu mai multa zapada, este insa fix perioada cand incepusem sa primesc telefoane ”speriate” de la prieteni ca: mai, ce e cu voi? va putem ajuta? Si asta pentru ca tovarasii de la tv’urile de stiri n-aveau alta treaba de facut.

In alta ordine de idei: nu stiu daca il stiti pe Steve Huff…daca nu, treceti pe la http://www.stevehuffphoto.com/2012/02/27/daily-inspiration-320-by-peter-prosophos/

Vi-l recomand pentru placerea cu care scrie omul pe tot felul de subiecte si tot la el am gasit ideea asta cu “Daily inspiration”.  Ok, el invita oameni pe care-i considera valorosi sa publice mici povesti la el pe site. O sa incerc si eu asta, nu stiu daca voi gasi oameni dispusi sa faca asta dar macar incerc sa impartasesc cu voi bucuria unor astfel de descoperiri.

Uite pentru azi m-am gandit la Vlad Eftenie. Omul e arhitect – si asta se cunoaste si in ”ochiul sau fotografic”…Il gasiti la http://badorgood.com/foto/paris-mood-561489 dar si pe facebook si la http://www.veftenie.daportfolio.com/

N-o sa-mi motivez intotdeauna alegerea pentru dailY inspiration – nu m-am hotarat inca cum sa-i spun in romaneste 🙂 – dar mi-ar placea sa va exprimati parerile si sa-mi spuneti daca prezinta interes o astfel de ”rubrica”.

 

Comments are closed.