Skip to content

My London 3

2012 December 5

Cartie mai boem

Cam asa arata Camden, zeci de stradute cam la fel..mai boem in ultima vreme, si cu ceva suprize pentru mine – nu-mi facusem lectiile despre ce inseamna Camden Town :)-.

Camden

Oamenii zambesc, sunt relaxati – cu ceva exceptii. Traficul e incredibil de calm/ fluid, nu am auzit claxoane decat odata de la fanii unei echipe de fotbal – care se ”dadeau” cu steagurile fluturand la geamurile masinii.

Camden

That’s Camden – nici macar nu e cea mai cocheta straduta pe care am descoperit-o…

Camden

….sau asta :).

Camden

Aici a aparut prima supriza: la cateva sute de metri de locul unde am stat a aparut chestia asta, pentru unii celebra Roundhouse – zic pentru unii pentru ca aici au cantat candva Pink Floyd si Jimi Hendrix,

mai multe aici: http://www.londontown.com/LondonInformation/Attraction/Camden_Roundhouse/59ca/

Camden

Se canta si acum, sunt de altfel zeci de chestii – mari si foaaarte mari – de vazut in Londra aproape zilnic. Acolo bugetul pentru show-uri chiar are sens…

Camden

Ok, ce papam la Londra…cam orice ti-ai putea imagina vreodata..si spre deosebire de Bucuresti poti manca de la taraba cam fara grija…sau exista varianta Sainsbury’s sau Lidl care pot provoca socuri pentru un roman: prietenul la care am stat a gatit cu chestii de la astea 2 magazine pentru 5 persoane de 11 pounds. Da, daca faceti socoteala’s vreo 14 euro adicatelea vreo 60 ron….vita cu legume si niste cidru pe alaturi….incercati asta in Bucuresti….

Camden

Un canal foarte pitoresc….Camden

V-am povestit deja de trafic :)? ia uite-l…nu-i ….asta era ora de lucru…

Camden

Aici se cam termina Camden, voila un bloc – am vazut chiar si mai asemanatoare cu ale noastre, cele ceausiste….Camden

Aha, ce faci cand ai un calcan vizibil al unei cladiri vechi..voila!Camden Street Fashion

Si un pic de street fashion londonez….

Cam atat pentru azi, mai povestim si zilele urmatoare….

Comments are closed.