Skip to content

Bucuresti. Centrul vechi. Noaptea

2010 May 20

Pentru multi centrul vechi inseamna amintiri…pentru cei care incearca acum sa-l dezvolte – si multi dintre ei o fac frumos – inseamna viitorul…nu mai fusesem de mult pe acolo si surpriza a fost chiar placuta…ok, contraste exista inca – mari, urate – insa zona parca a inviat si, mai mult, parca acolo e o alta Romanie, fara criza, fara frici/ frustrari, atmosfera prietenoasa. Sant curios cum va arata in 5 ani :)

9 Responses
 1. May 20, 2010

  Faorte misto lumina din potele tale, seamana cu cea din amintirile mele despre locurile astea, pe vremea cind erau cu adevarat misto…

 2. Ocu permalink*
  May 20, 2010

  Ioana, eu zic ca-si revine zona, e adevarat greu – pentru noi :)

 3. Oana permalink
  May 20, 2010

  dupa intentiile gargaristice ale primarelui Oprescu, centrul vechi ar trebui sa devina mica Viena. macar de n-ar fi gargara de data asta! altfel, in zona Teatrului de Comedie si prin imprejurimi sunt cateva terase cu felinare seara, am vazut si un batran care canta niste jazz-uri la acordeon (hihi), nu prea tare, sa nu deranjeze. miroase a boema… pana n-or da navala dorobantistii

 4. Ocu permalink*
  May 20, 2010

  …impresia mea e ca daca ar fi lasati in pace de opresti si alte “exemplare” oamenii ar face lucruri ok, e evident ca zona se curata..bine, sa stii ca sunt si dorobantisti destui da’ au locurile lor..eu zic ca e loc pentru toata lumea :)

 5. Diana permalink
  May 20, 2010

  Varul meu preferat, imi plac mult aceste fotografii, iubesc centrul vechi !!!

  Acum as vrea sa iti cer voie sa pun si eu 1-2 fotografii din cele de mai sus pe site-ul homeexchange, ca sa conving oamenii sa vina in Bucuresti. Se poate, imi acorzi permisiunea?

  Daca da , te rog pune pe ele semnul de copyright si numele tau, si mi le trimiti pe email

  merci

 6. May 24, 2010

  ar fi interesant sa faceti o campanie in branded Guerilla pentru centrul vechi, merita! poate stimulam finisarea mai repede : ) )

 7. June 4, 2010

  Faorte misto lumina din potele tale, seamana cu cea din amintirile mele despre locurile astea, pe vremea cind erau cu adevarat misto…

 8. June 8, 2010

  faine fotografii! e frumos centrul vechi noaptea,cu mai putina lume sau macar mai estompata.Atmosfera e diferita in timpul zilei si mie personal nu imi place.Ai prins un moment placut si linistit al centrului vechi.

Trackbacks and Pingbacks

 1. Tweets that mention orasul vechi | Oculeanu -- Topsy.com

Comments are closed.