Skip to content

Trash the dress final cut

2012 April 4
by Ocu

trash the dress

trash the dress

Cei drept ne-a ajutat si locul si lumina – subliniez asta pentru cei dintre voi care nu-si rezerva timp pentru astfel de imagini….

Si un pic de making of:

trash the dress

Prietenul Gradi – http://catalingradinariu.wordpress.com/ – care ne-a ajutat cu lumina…taaare bine cand vezi ce se intampla cand intra in ”schema” de lumini  o simpla blenda – ceva de genul asta http://www.f64.ro/blenda-reflector-5-in-1-110cm-.html -.

Draga de Ioana a pus si la ea pe site – http://www.printesaurbana.ro/2012/03/trash-the-dress-teorie-si-practica.html – imaginile de la sesiunea asta. Va recomand blogul ei  daca tot vorbim de oameni talentati.

trash the dress

trash the dress

Cam asta ar fi cu trash the dress! Sunt foarte nerabdator sa mai fac si altele :)

 

 

 

 

4 Responses leave one →
 1. May 15, 2012

  groaznic…

 2. andreea permalink
  May 15, 2012

  De ce, ma rog? Mie imi place! Astept argumente la un asa comentariu genial ;)

 3. May 15, 2012

  păi, de unde să încep? există sublim şi groaznic în fiecare dintre ele. ultima, de exemplu, este admirabil compusă, dar faţa personajului feminin exprimă, după părerea mea, ceva groaznic.
  la altele îmi displace postura celor doi, unghiul raccourci, etc. per total, ‘lectura’ este amestecată.

 4. Ocu permalink*
  May 18, 2012

  …eu i-as zice doar raccourci, pentru unghiul serveste tehnicii respective, de altfel foaaarte folosita in imaginea de wedding. Cat despre expresia Ioanei din ultima imagine – ”adimrabil compusa” – …nu stiu ce sa zic, ei i-a placut plus ca noi ne-am gandit in momentul ala la o imagine gen fashion in care toate fetele alea’s foarte serioase si au priviri spre viitor :)

Leave a Reply

Note: You can use basic XHTML in your comments. Your email address will never be published.

Subscribe to this comment feed via RSS