Skip to content

Bucurestiul altfel…sau Lx 3 se intoarce :)

2011 October 25

Plimbare prin centrul vechiPlimbare prin centrul vechiPlimbare in centrul vechiPlimbare in centrul vechi Plimbare in centrul vechi Plimbare in centrul vechi Plimbare in centrul vechi Asa cum va promiteam, iata inca ceva imagini din seara aia de plimbare prin centrul vechi si de a 2a zi dimineata. V-am tot povestit despre LX 3 asta pentru ca mi-e drag, e taaaare haios ┬ása ai atata photo power cu tine intr-un ”pachetzel” atat de mic – chiar daca isi atinge limitele destul de repede…dar hei, cine-si mai aminteste de Nikon D 70 stie ca pe vremea aia – si nu sunt decat vreo 5, 6 ani de atunci eram si mai limitati :) – daca sareai de ISO 800 o faceai pe riscul tau, vorba unui prieten: pe persoana fizica :))

Postul asta se cheama Bucurestiul altfel pentru ca tot strang imagini de vreo cativa ani si ma bate gandul sa fac o serie care sa se cheme asa. Pentru ca uite, daca oamenii sunt lasati in pace sa-si faca treaba cum stiu ei mai bine orasul poate arata chiar normal.

2 Responses leave one →
 1. nickro permalink
  November 24, 2011

  Va salut!
  Detin din vara aceasta un LX3 si eram interesat daca aveti ceva setari specifice pt. anumite situatii, fixate pe C1, C2. Sunt incepator si as dori sa am gata pregatite setarile pt. fotografie de seara si noapte, de ex., fara sa mai stau umblu la iso, contrast, saturatie etc. Am gasit ceva aici:
  http://homepages.tig.com.au/~parsog/panasonic/15-settings.html
  dar as dori si parerea dvs.
  Sau daca aveti ceva setari preferate v-as fi recunoscator daca le-ati posta.
  Cu stma,
  nickro

 2. Ocu permalink*
  November 25, 2011

  Buna Nickro, din pacate LX3 nu e al meu, e al unui prieten care mi-l da din cand in cand si din cauza asta nu i-am salvat setari. Dar: 2 recomandari f simple… Pune-l in prioritate de diafragma si in auto ISO. Vezi ca auto ISO e suficient de destept sa-i poti seta o limita maxima. Eu am vrut sa vad ce poate cu adevarat si l-am lasat pana in 1600 dar nu e cazul :( , chiar nu prea e folosibil la iso 1600. Insa pana la 800 fara grija…and there you go, ai tot timpul diafragma ”la indemana”, de iso se ingrijeste el f destept asa ca nu prea poti fi luat prin surprindere…

Leave a Reply

Note: You can use basic XHTML in your comments. Your email address will never be published.

Subscribe to this comment feed via RSS