Skip to content

Pen II

2013 February 22

Having fun wt Olympus Pen Lite E PL 5   Chiar si ”greselile” sunt fun cu micul Pen…pai hai sa va povestesc…prietenul care mi l-a dat sa ma ”joc” cu el nu mi-a zis ca e pus sa masoare spot. Si ce daca? o sa ziceti. Eii, pai tocmai de aici a venit lookul asta al imaginilor, combinatia de B&W grainy si masurare spot a dat look-ul asta foarte contrastat al imaginilor. Ca si in asta: Having fun wt Olympus Pen Lite E PL 5   Imaginea asta trasa cu o masuare average ar fi aratat cu totul altfel, n-ar mai fi avut aerul asta visator si, mai mult, chiar daca zona superioara pare arsa micul Pen a avut grija, cumva, sa nu fie deloc suparator efectul. Having fun wt Olympus Pen Lite E PL 5   Cam asta ar fi…concluzie? nici una, doar o parere. Super haios, te face aproape invizibil pentru cei fotografiati – chiar si cu micul zoom M. Zuiko Digital 14-42 f/3.5-5.6 dimensiunile sunt mici. Ar mai fi problema pretului – de banii astia poti sa-ti iei oricand un dslr. Aici, voi va faceti propriile socoteli si alegeri :)

Mie personal mi-a pus un mic zambet pe fata ceea ce nu-i putin lucru nowadays.

2 Responses leave one →
 1. Horia permalink
  March 27, 2013

  Salutare Mircea! Desi matusa Tamara continua sa nu-mi raspunda la telefon, am reusit si am facut fotocartea :) Sper sa reusim sa ne vedem, sa mai stam de povesti si sa ne ajuti cu o parere :) Pupaturi Doamnei si lui Toma!
  Cele bune!

 2. Ocu permalink*
  March 27, 2013

  Heiii, Horia :) , ma bucur si mi-ar placea sa vad fotocartea! hai ca vedem cum facem sa ne vedem.. sarutari de maini Dianei :)

Leave a Reply

Note: You can use basic XHTML in your comments. Your email address will never be published.

Subscribe to this comment feed via RSS